Single vakantie of single weekend?

Wie als alleenstaande behoefte heeft aan het boeken van een single vakantie en niet eerder met andere singles op reis is geweest, kan misschien voor de eerste keer beter een single weekend boeken dan een singlevakantie van een week of langer.  Zeker als je niet gewend bent aan groepsreizen deel te nemen. Het valt voor sommigen niet mee, je opgeven bij een single groepsreis en een week of langer in het gezelschap verkeren van singles die je voor aanvang van de reis niet kende.  Zeker als je graag op jezelf bent, en twijfelt of alleen op reis gaan, niet beter voor je is.

Daarom kan het boeken van een single weekend, bijvoorbeeld een single wandelweekend in Limbug, Zeeland of Brabant, een beter idee zijn. Als je een single weekend boekt, ga je met andere alleenstaanden 2 a 3 dagen op pad en slaapt dus maximaal 2 a 3 dagen niet in je eigen bed.  Je hebt slechts 2 a 3 dagen andere singles om je heen en als het om een onverhoopte reden niet klikt met je medereisgenoten, is een single weekend “ beter vol te houden” dan een single vakantie.

Op deze startpagina single reizen vind je zowel single vakanties als single weekenden. Of je nu 30, 40 45, 50 of 55 bent, er is voor iedere leeftijdsgroep een passende single reis.  Ontdek zelf wat jou het beste bevalt, een single vakantie of weekend.