Single activiteiten zijn single uitjes.

Op de single reizen startpagina vind je niet alleen een overzicht van single reizen maar ook een overzicht van organisatie bureau's die single activiteiten organiseren.  Een single activiteit kan een echt evenement zijn zoals een single wandeling inclusief overnachting maar ook een dansavond voor vrijgezellen, een speed date, een single party of een weekendje weg. Kortom, single activiteiten kunnen heel gevarieerd zijn en er is voor ieder wat wils.

Hoe vind je een single activiteit in jouw omgeving?

Het ligt er een beetje aan waar je woont of er in jouw woonplaats of regio een single activiteit georgansieerd wordt, woon je bijvoorbeeld in Amsterdam, Groningen, Den Haag, Utrecht of Rotterdam dan zal je altijd wel een activiteit in je woonplaats vinden.  Single activiteiten in bijvoorbeeld Friesland, Groningen, Drenthe en Zeeland zijn veel schaarser.

Op de website singleactiviteiten.ning.com vind je het grootste en meest complete overzicht activiteiten en uitjes voor singles. 

Single uitjes voor 50 en 60 plussers.

Als je een alleenstaande van 50 of 60 + bent en op zoek bent naar leuke uitjes en uitstapjes, heb je volop keuze. De groep 50 en 60 plussers die alleenstaand is, groeite enorm hard en voor deze alleenstaanden senioren groepen worden er vele activiteiten georgansieerd.  Denk niet alleen aan mooie groepswandelingen maar ook aan busreizen en stedentrips.  Als alleenstaande 50 of 60 plusser, hoef je je ook met kerstmis niet eenzaam of alleen te voelen. Ook met kerstmis 2018 worden er vele single activiteiten georganiseerd.

Organiseer je zelf een leuke single activiteit??

Via dit forum single reizen kan je je singe activiteit doorgeven.